Ihanaa, loma!
Loman odotus oli kauheeta, mutta nyt ku on sitte tällä kuuluisalla lomalla on kauhea mures osaako siitä nauttia tarpeeksi. Mitään ihmeempiä en oo tehny, kävin Helsingissä kenkä ostoksilla  ja  silleen. Hesasta mukaan tarttui, kiitos isän kirkkaan punaiset  Converse -tennarit.
Ens viikolla onkin mun synttärit ja ihme ja kumma kauheesti ei oo tullu mitään lahja toiveita muutakun pari levyä ja ehkä jotain sukkalankaa, josta rakas äitini voisi minulle vääntää jokku kivat villikset. Levy toiveissa olis ainakin brittipoppari Adelen uusi levy 19 ja sitten yhden kanadalaisen rockbändin uusi levy. Tämän kanadaisen bändin yksi biisi soi tiuhaan YleX:llä mutten ole vieläkään saanut kiinni bändin nimeä, eli jos joku uskoo tietävänsä mitä bändiä haen, voisi ystävällisesti vinkata mulle kyseisen bändin nimen.
Viime päivinä mulla on ollut kauhea himo katsoa elokuva Billy Elliot joka kertoo 11-vuotiaasta pojasta joka harrastaa isänsä tahdosta nyrkkeilyä, mutta kiinnostuu baletista, mutta isä ei niinkuin kuvittella saattaa. Meiltä löytyy kyseinen elokuva videona, mutta mistään en sitä löydä :(  Elikkäs kauhea surku kun se ei tule vastaan. Vielä enemmän rupesi sen katselu kiinnostamaan kun uusi Demi saapui postilaatikkoomme, ja  sielä olikin juttu James Bell:istä joka näyttelee Billy Elliotin pääosaa.
Mikäköhän siinä on, että pienenä sitä pystyy aina kattomaan elokuvat monta kertaa peräkanaa. Meillä on tänään pyörinyt Samu & Salla DVD jo 3 kertaa... HUH HUH !